Starity

Klippremier: Against The Current feat. Taka – Dreaming Alone

2015. április 18. 18:06   |   Szerző: Diomendes

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég került fel az internetre az Against The Current és a One Ok Rock énekese, Taka új videoklipje, mely a Dreaming Alone című dalhoz készült.

hirdetés
Klippremier: Against The Current feat. Taka – Dreaming Alone
Fotó: Facebook/Against The Current

Chrissy Costanza több képet is posztolt már Instagram-fiókjára a múlt hónapban, valamint az Against The Current Facebook-oldalára is, amelyek új kisfilmre utaltak. A hírt végül meg is erősítette a Fueled by Ramen egyik képviselője a hivatalos Facebook-oldalukon, és most a klippremierre is sor került.

A New York-i banda egyáltalán nem lazsál, hisz legutóbbi, Paralyzed címre keresztelt daluk és videoklipjük alig három hete jelent meg, most pedig Takával közös kisfilmjük is napvilágot látott a rajongók örömére.

A klip az Against The Current Gravity címet viselő albumán helyet kapott Dreaming Alone-hoz készült, és felkerült a Warner Music Japan, valamint az Against The Current hivatalos YouTube-csatornájára is a napokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek