Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2015. április 18. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb hét telt el, a sztárok pedig most sem tétlenkedtek, rengeteg fotóval lepték meg követőiket és rajongóikat az Instagram-fiókjukról. Íme egy válogatás a legjobbakból!

hirdetés

Harry Styles újabb rajongót szerzett

A fiatal énekes Los Angelesben tölti szabadidejét, mielőtt ismét útra kelne az On The Road Again turnéval. Harry Styles Chelsea Handler komikussal lógott együtt a minap, és nagyon úgy tűnik, a hölgy is hatalmas rajongója a göndör hajú srácnak.

Adam Lambert dalszövegrészletet posztolt

Az énekes talán izgatottabban várja dalának, a Ghost Townnak megjelenését, ami április 21-ére esik, mint rajongói. Lambert tovább fokozta a hangulatot, így minden nap új dalszövegrészletet posztolt a Max Martin által producerált dalból. Legújabb selfiejéhez a következőt fűzte: ...a lángok közé sétáltam, a nevedet kiáltva, de nem érkezett válasz...

Kesha visszatért a vörös szőnyegre

Az énekesnő a Dr. Luke-féle botránya után eltűnt a nyilvánosság elől, azonban a napokban visszatért a közéletbe, és a vörös szőnyegen is tiszteletét tette. A rendezvény előtt lőtt magáról egy tükrös képet, amin láthatjuk, hogy jobb formában van, mint valaha.

Ariana Grande nem panaszkodhat fiúk terén

Az énekesnő Big Seannal jár, azonban megannyi helyes táncos fiú veszi körbe a turnéján. Ariana nem volt rest velük képet készíteni, és őszintén, nem tudjuk érte okolni!

Chris Colfer jó barátjával mutatkozott

A fiatal színész új könyve hamarosan érkezik, addig pedig élvezi a nyugalmat maga körül, szeretett macskájával. Chris nemcsak könyveket ír, hanem a rendezésben is kipróbálta magát, illetve forgatókönyveket is készít.

Demi Lovato élvezi a napsütést

Demi Ausztráliában vakációzik, és szemmel láthatóan bomba formában van, így az edzés meghozta a kívánt eredményt nála. Az énekesnő napozás közben készített selfie-t, amit a rajongói nagy örömmel fogadtak. A fürdőruháért külön piros pont jár!

Ian Somerhalder megünnepelte a Vámpírnaplók hatodik évadát

Bár két kulcsszereplő kilépett a sorozatból, ez nem jelenti, hogy véget ér kedvenc vámpírjaink kalandozása. Ian izgatott a jövő végett, és alig várja, hogy ismét Damon karakterét hozhassa a képernyőkre.

Miley Cyrus viccet csinált egy pletykából

Egy amerikai magazin azt állította, hogy Miley Cyrus és Selena Gomez egy férfitól vár gyermeket, ami természetes nem igaz. A hír az egykori Disney-sztárhoz is eljutott, aki simán annyit fűzött a képhez: és az egy férfi alatt azt értjük, hogy Justin Biebertől.

Charli XCX lila hajjal pózol

A Boom Clap énekesnője egyre nagyobb népszerűségnek örvend, de a stílusa mindig hagy kivetnivalót maga után. Most egy lila parókával próbálkozott, ami nem éppen a legelőnyösebb választás volt számára.

John Legend feleségével pihent

John Legend felesége olyan dalt ihletett, mint az All of Me, így bátran mondhatjuk, hogy idilli boldogságban tengetik minden napjaikat. Erről legújabb családi fotójuk is tanúskodik, amin látható kiskutyájuk.

Lindsay Lohan így ébred fel

A színésznő egy igazi ágyból lőtt selfie-t készített ébredés után, ahol tisztán látszik, hogy semmi sminket nem visel. Azt kell mondanunk, Lindsay még így is bájos, sőt, kivételesen jól áll neki a természetes stílus.

Rihanna élvezi a vörös haját

Aloha, mindenki – köszönt be az énekesnő, még mindig a Coachella fesztiválról. Rihanna új, természetes árnyalatú vörös haja nagy népszerűségnek örvend a rajongói körében, amit nem is csodálunk. Vajon van olyan szín, ami nem áll jól Rihannának?

Forgatásról jelentkezett Britney Spears

Hamarosan érkezik a visszatérő dala, a Pretty Girls, Iggy Azaleával, aminek klipjét már le is forgatták. Igazi 80-as éveket fog idézni, amit Britney megosztott fotóján is láthatunk. Alig várjuk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek