Starity

Selena Gomez újra szingli?

2015. április 19. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig pár hete még ódákat zengett Selena Gomez Zeddről, most viszont az a hír járja, hogy a sztárpár pontot tett kapcsolatának végére.

hirdetés
Selena Gomez újra szingli?
Fotó: Adidas Neo

Ha hihetünk a híreszteléseknek, Selena Gomez ismét visszakerült a piacra. A HollywoodLife exkluzív értesülései szerint ugyanis az énekesnő és Zedd már nem alkot egy párt, annak ellenére, hogy alig néhány héttel ezelőtt egy rádióműsorban a sztár még áradozott a DJ-ről.

A két híresség románcáról szóló pletykák közös daluk munkálatai alatt kaptak szárnyra, bár hivatalosan sosem ismerték el, hogy bármi is lenne köztük. Úgy tűnik, már nem is fogjuk megtudni az igazságot, mivel a két fiatal tehetség úgy döntött, inkább csak barátok lesznek.

Zeddnek minden az albuma elkészítéséről és a magazinokban való szereplésről szól, Selenának pedig a filmjeiről, Mexikóról és a zenéről. Romantikus értelemben eltávolodtak egymástól, de barátok maradtak. Amíg a daluk promócióján dolgoztak, úgy tűnt, minden nagyszerűen megy, de aztán visszatértek a normális életükhöz, és rájöttek, hogy nem hiányoznak egymásnak – mondta a magazinnak az énekes-színésznő egyik ismerőse.

A rossz nyelvek szerint Selena szakításában közrejátszott az is, hogy még mindig képtelen elszakadni Justin Biebertől. Az énekesnő jelenleg a mexikói Puerto Vallartában vakációzik, és boldogabbnak tűnik, mint az utóbbi időben bármikor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek