Starity

Sarah Hyland: „A boldogság belülről fakad”

2015. április 19. 12:12   |   Szerző: LeerdammerGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Modern család sztárja megrázó dolgokat mesélt gyerekkorából, valamint pár életbölcsességet is megosztott a Seventeen magazinnal.

hirdetés
Sarah Hyland: „A boldogság belülről fakad”
Fotó: Yu Tsai/Seventeen magazin

Sarah Hylandet legtöbben a Bájos törtetőből vagy a Modern családból ismerik, de sok más produkcióban is feltűnt már, így szép karrierre tett szert színésznőként. Sokan azt gondolnák, hogy a sztároknak tökéletes az életük, ám ez korántsem így van. Sarah sokat tanult már az élettől, amit egy interjú keretén belül meg is osztott rajongóival, inspiráció gyanánt.

Annyi egészségügyi problémával születtem, hogy az orvos azt mondta az anyukámnak, soha nem lesz normális életem. Mire az anyukám: »Igaza van, nem lesz, de nem az egészségi állapota miatt.« Amikor anyukám elmesélte nekem ezt, az visszhangzott a fejemben, hogy ha nem lehet normális életem, akkor nekem rendkívüli életem lesz. Ha eldöntöd fejben, hogy te azt eléred, akkor el is fogod.

Sarah élete márpedig tényleg elképesztő: a Modern családdal már bezsebelt öt Emmy-díjat, valamint pár Golden Globe-ot is. Pályája még korántsem fog a végéhez érni, hiszen sorra kapja a szerepeket, néhány nap múlva pedig, április 24-én legújabb filmje, a See You in Valhalla is debütál az Egyesült Államokban.

Sarah továbbá a következőket is elmondta a Seventeen riporterének: A boldogság belülről fakad. Én akkor vagyok igazán boldog, ha azt csinálhatom, amit szeretek. És imádom a Modern családot, ennél jobb munkát nem is találhattam volna a húszas éveimre. Nem jött könnyen, gyorsan vagy ingyen: 14 évembe telt, hogy egy ilyen produkcióban kapjak szerepet.

Ha sebezhetőnek érzed magad, az még több kétséghez vezet. El fog téríteni a céljaidtól és a boldogságodtól. Ha már van egy célod, küzdj az eléréséért – még akkor is, ha kis lépésekben haladsz! – zárta mondandóját a fiatal színésznő.

Fotók: Yu Tsai/Seventeen magazin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek