Starity

Szakított barátjával Martina Stoessel

2015. április 20. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Violetta sorozat sztárja úgy döntött, hogy új utakon folytatja az életét, ezért szakított színész kedvesével, Peter Lanzanival.

hirdetés
Szakított barátjával Martina Stoessel
Fotó: Vanity Fair

Martina Stoessel néhány nappal ezelőtt végleg szakított színész-énekes párjával, Peter Lanzanival. A színész állítólag mindig odaadóan kitartott barátnője mellett, de az utóbbi időben inkább zenei karrierjére szeretett volna koncentrálni. Martina szerint azonban az elválás korántsem volt botrányos és nehéz.

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy ismerhettem egy ilyen embert, és bár el kellett válnunk, a szívem minden porcikájával szeretem őt. Peter és én tiszteljük egymást, és az elválás teljesen normálisan zajlott, minden drámai dolog nélkül – vallotta be a fiatal színésznő a Cadena 3-nek egy interjú során.

A Violetta-rajongók most lázban égnek, hiszen a rossz nyelvek azt is híresztelték, hogy a kapcsolat Jorge Blanco és Martina Stoessel titkos csókja miatt ért véget, amiről fotó is készült. Kiderült azonban, hogy a kép montázs, amit néhány Leonetta-rajongó készített, akik szeretnék, ha kedvenceik a való életben is egy párt alkotnának.

A sorozat a harmadik évaddal ugyan véget ért, de a színésznő a saját bevallása szerint nem tud élni barátai nélkül – köztük természetesen Jorge Blancóval is –, így még az is lehetséges, hogy a sok közös utazás és a 2015-ös turné összehozza a rajongók által oly hőn áhított szerelmet. A Violetta sztárjai Magyarországra is ellátogatnak idén, és 4 koncerttel örvendeztetik meg a rajongókat augusztus végén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek