Starity

Bécsbe jön a Foo Fighters

2015. április 20. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben tette közzé őszi turnéjának állomásait a Dave Grohl vezette csapat, így kiderült: november 11-én számunkra is elérhető helyen játszik majd a Foo Fighters.

hirdetés
Bécsbe jön a Foo Fighters

Alig egy órája tette közzé a Foo Fighters az őszi turné állomásainak listáját, így megtudhattuk, hogy a srácok végre számunkra is elérhető helyen játszanak majd novemberben. Az előzenekarok kiléte egyelőre nem ismert, ám azt már most megtudtuk, hogy november 11-én Bécsben, a Wiener Stadthalléban ad koncertet az ex-nirvanás Dave Grohl vezette ötös. 

Psyched to announce the Foos are headed to Europe in November! More info at: http://bit.ly/ff-euroNov. 5 – Amsterdam,...

Posted by Foo Fighters on 2015. április 20.

A fellépésen a jól bevált kedvencek mellett minden bizonnyal felcsendülnek majd a tavaly novemberben megjelent Sonic Highways slágerei is, mely addigra éppen egyéves lesz. A zenekar júniusban kezdi majd meg turnéját, és előreláthatóan az egész nyári-őszi szezont úton tölti majd. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek