Starity

Bemutatta albumborítóját Adam Lambert

2015. április 20. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert bemutatta a The Original High albumborítóját éjszaka, ami máris nagy port kavart az interneten.

hirdetés
Bemutatta albumborítóját Adam Lambert

Április 21-én jelenik meg Adam Lambert visszatérő kislemeze, a Ghost Town, ami az első kiadott felvétel lesz a harmadik stúdióalbumáról, a The Original High-ról, amely idén nyáron érkezik. Lambert dalát, a Ghost Townt máris teremtőnek címkézte a Yahoo! Music, a pop műfajában egyedi hangzásvilágával és dalszövegével.

A lemez borítóját az énekes a hétvégén fedte fel közösségi oldalán egy kreatív videóval, majd hamar ez lett a profilképe mindenhol.


Ghost Town kislemez borítója

A meglepetések azonban ezzel nem értek véget, hiszen vasárnap éjszaka, hazai idő szerint hajnali egykor Lambert kitweetelt egy apró darabot a The Original High borítójából, és arra kérte a rajongóit, ha látni akarják a teljes művet, tegyék világtrenddé albumának címét. Kérése körülbelül öt perc alatt teljesült, így a következő órában megosztotta.

A The Original High Max Martin és Shellback gondozása alól kerül ki, hiszen a világhíres producerek készítették a teljes lemezt. Az albumról eddig négy dalcím ismert: Another Lonely Night, Underground, Ghost Town és maga a The Original High.

A fotón háromszög-világítást alkalmaztak, és ismét az énekes arca került előtérbe, ezúttal egy letisztultabb formában.


A The Original High lemezborítója

A Ghost Town premiere magyar idő szerint reggel 6 órakor lesz az AdamOfficial.com-on. Az iTunes-verzió együtt debütál a Spotify-jal is, emellett exkluzív részleket osztanak meg a The Original High előrendeléséről.


Három lemez, három borító (balról jobbra): For Your Entertainment (2009), Trespassing (2012), The Original High (2015)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek