Starity

Új előzetes érkezett a Jurassic Worldhöz

2015. április 20. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 11-én kezdik el vetíteni a mozik a Jurassic World című filmet, melyhez megérkezett a második előzetes.

hirdetés
Új előzetes érkezett a Jurassic Worldhöz

1993-ban érkezett a mozikba az első igazán élethűre sikeredett, dinaszauruszokat a középpontba állító kalandfilm Steven Spielbergnek köszönhetően, mely hatalmas kasszasikernek örvendett a maga idejében. A dínórajongóknak további négy évet kellett várniuk a folytatásra, mely meg is érkezett Az elveszett világ alcímmel 1997-ben. Ez ugyan nem közelítette meg az első rész sikerét, a készítők egy harmadik részre is beruháztak, mely 2001-ben debütált.

Sokáig pletykáltak Hollywoodban egy esetleges folytatásról, mely folyamatosan váratott magára, azonban végre elkészült a negyedik rész, mely a Jurassic World címet viseli, és június 11-étől csábítja majd a mozikba a rajongókat. Ugyan az évek során a teljes szereplőgárda lecserélődött és Spielberg is csupán producerként vette ki részét a produkcióból, a filmet máris hatalmas érdeklődés övezi.

A történet szerint 22 év telt el a Jurassic Park megnyitásának sikertelen próbálkozása óta, ám a hosszas kutatásoknak és fejlesztéseknek hála végre megnyithatja a kapuit a látogatók előtt minden idők leghatalmasabb „állatkertje”. Természetesen a megnyitó kivitelezése nem megy zökkenőmentesen, a dinoszauruszok elszabadulnak, és kezdetét veszi a menekülés.

A filmet Colin Trevorrow rendezte, és alkotásában olyan színészek kaptak főszerepet, mint Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent D'Onofrio, Judy Greer, Lauren Lapkus, Katie McGarth, Jake Johnson és Nick Robinson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek