Starity

Családi vészhelyzet miatt marad el a Black Veil Brides fellépése

2015. április 20. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenekar frontembere, Andy Biersack jelentette be, hogy családi vészhelyzet miatt két fellépést is elhalasztanak.

hirdetés
Családi vészhelyzet miatt marad el a Black Veil Brides fellépése

Ma került megosztásra Andy Biersack üzenete a Facebookon, melyben arról tudósítja a zenekar rajongóit, hogy a jelenleg is zajló The Black Mass névre keresztelt turnéjuk következő két fellépése elnapolásra kerül egy nem várt családi vészhelyzet miatt.

Nehéz szívvel kell megosszam veletek BVB Army, hogy előre nem látott családi vészhelyzet miatt máshova szólít a kötelesség, így a chilei és a Buenos Aires-i fellépések elmaradnak. Mindenképpen tervezünk visszajönni Brazíliába a São Pauloban megtartásra kerülő Monsters Of Rock fesztiválra, valamint jelenleg is dolgozunk a két elmaradó show átütemezésén. Még egyszer nagyon sajnálom a kényelmetlenséget, amit most feltehetően okozok, de ígérem, hogy rövidesen visszatérünk. Szívem minden szeretetével. Andy

A zenekar rajongói természetesen rögtön aggódni kezdtek, hogy Andy mely családtagja került veszélybe, ám hivatalosan se a zenekar, se Andy nem osztott meg további információt. Csak feltételezni lehet, hogy Andy nagymamája állhat a háttérben, ugyanis az idős hölgy hosszú ideig küzdött a rákkal, ám a zenész két hónappal ezelőtti beszámolója szerint szeretett nagyija túlesett az összes kezelésen és megindult a gyógyulás felé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek