Starity

Dalpremier: Stereo Kicks – Love Me So

2015. április 21. 13:01   |   Szerző: Fanncsii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre hivatalosan is megjelent a nyolc tagot számláló brit csapat első dala, mely a Love Me So címet kapta.

hirdetés
Dalpremier: Stereo Kicks – Love Me So

Az egyre nagyobb sikernek örvendő  banda az angol X Factor 11. évadában alakult, ugyanis mindannyian szólóelőadóként jelentkeztek a műsorba. Simon Cowell, a tehetségkutató atyja döntött úgy, hogy csapatban erősebbek lennének, így alakult meg minden idők legtöbb tagból álló X Factor-os csapata.

A 8 srác – Barclay, Casey, Chris, Tom, James, Jake, Reece, és Charlie – pár hétig New Boyband néven futottak, az élő show-k kezdése előtt pár nappal választották ki a Stereo Kicks nevet. Rengeteg negatív kritikát kaptak a közönségtől, sokak szerint Simon ezúttal túl messzire ment egy ekkora létszámú csapattal, hiszen két csapat is kitelne a 8 srácból.

Mentoruk, Louis Walsh viszont megnyugtatta a rajongókat azokkal a pletykákkal kapcsolatban, miszerint két bandát csinálnak a fiúkból, ugyanis szerencsére ez nem történt meg. A sok kritika ellenére is együtt maradtak, majd 5. helyen végeztek a műsorban.

A jelenleg is tartó, első hat helyezettel turnézó X Factor-koncerteken a rajongók már hallhatták a Love Me So című dalt előzetesen, most viszont a stúdióverziója és a hozzá tartozó dalszöveges videó is megjelent. A számot a banda legidősebb tagja, Tom írta, a kislemez pedig június 15-én érkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek