Starity

Miley Cyrus ismét facér lett

2015. április 22. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Immáron Miley Cyrus is a szingli nők táborát erősíti, miután szakított eddigi barátjával, Patrick Schwarzeneggerrel.

hirdetés
Miley Cyrus ismét facér lett

Úgy tűnik, a szakítások időszakát éljük: ezúttal Miley Cyrus kötött útilaput barátja, Patrick Schwarzenegger talpára 5 hónapnyi együtt járás után. A TMZ-nek több, egymástól független forrás is megerősítette az elég nyilvánvaló tényt, hogy a botrányhősnő és a modell-színész-celeb fióka immár külön úton jár.

A problémák akkor kezdődtek, amikor Patrick magyarázkodni kényszerült néhány kompromittáló fotó miatt, amik Cabóban készültek a tavaszi szünetben. Akkor úgy tűnt, Miley-t nem zavarja, hogy barátja más lány köldökéből issza a tequilát, ám később a fiú egyedül bulizott a Coachella fesztiválon, míg a lány a maga ügyeivel volt elfoglalva különböző rendezvényeken. Egyesek szerint viszont inkább a fiúnak lett elege, amikor meglátta, miben ment el kedvese a Rock & Roll Hírességek Csarnokának beiktatóceremóniájára.

Az elválás barátságosnak tűnik, bár kicsit meglepő annak fényében, hogy alig két és fél hónapja a pár még együtt vakációzott Hawaii tengerpartján, és csak néhány hét telt el azóta, hogy egy étteremben a házasodási szándékukról meséltek a fiú anyjának, Maria Shriver újságírónak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek