Starity

Dalpremier: Adam Lambert – Ghost Town

2015. április 21. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert elhozta a nyár slágerét a Yahoo! Music szerint a Ghost Town című dalával, amely ma debütált a hivatalos honlapján.

hirdetés
Dalpremier: Adam Lambert – Ghost Town

Adam Lambert utoljára 2012-ben adott ki zenét, a Trespassinget, ami nem hozta meg számára a várt eredményeket, holott a Billboard Hot 200 listáján elsőként nyitott. Így rövidesen leszakadt a kiadójától, a Sony Musictól, mert nem adtak neki elég támogatást, és nemrégiben kiderült, hogy átigazolt a Warner Bros. Records családjához.

Tavaly márciusban rögzítette a The Original High című lemezét Max Martinnal és Shellbackkel Svédországnak, melynek producere a duó lett. Első kislemezét alig egy hónapja jelentették be, és azóta megtudtuk, hogy a címe Ghost Town. Adam részt vett a megírásában, és nemrégiben albumának borítóját is felfedték.

Lambert már leforgatta a videoklipet a Ghost Townhoz, a dalt pedig először Ellen DeGeneres műsorában adja majd elő április 30-án. A fogadtatás ezúttal pozitív volt, a nagyobb zenei oldalak a nyár slágereként emlegetik a Max Martin által rendezett felvételt, Lambert hamisíthatatlan hangjával.

A dalszöveg sötét (múlt éjjel meghaltam álmomban, valami régi kísértetváros utcáin sétálva. Megpróbáltam hinni Istenben és James Deanben, de Hollywood elárult engem – kezdi a sort), a felvétel morcos, mégis táncra perdít, ahogy ígérték. A szám dalszöveges videója  Adam Lambert hivatalos honlapján debütált április 21-én a The Original High előrendelésével, ami már első helyre ugrott az US iTunes slágerlistán, míg a magyaron az előkelő második helyet foglalja el. Wow, első helyen állok az iTunes pop chartján! Köszönöm nektek! – pötyögte az énekes.

Több potenciális kislemez van a lemezen, de ahogy elkészült, éreztem, hogy ennek kell lennie az elsőnek – nyilatkozta Lambert, aki tavaly óta osztott meg titokban dalszövegrészleteket.

A Ghost Town már globálisan elérhető az iTunes és Google Play áruházakban, illetve a Spotify-on.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek