Starity

Dominic Sherwood alakítja Jace Waylandet

2015. április 21. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég rendelték be Cassandra Clare nagy sikerű, Végzet ereklyéi című könyvsorozatának új szériáját, mely a Shadowhunters címet viseli. Most pedig megtudhattuk, ki bújik majd a főszereplő, Jace Wayland bőrébe.

hirdetés
Dominic Sherwood alakítja Jace Waylandet

Sokáig kétséges volt, marad-e a 2013-ban készült első, és egyben utolsó filmadaptáció stábja, ahol Jamie Campbell Bower játszotta a nagyszájú, elbűvölő, de képzett fiatal árnyvadászt, Jace Waylandet, de a csatorna pontot tett az ügy végére.

A tegnapi napon ugyanis az ABC Family sokkolta a Végzet ereklyéi könyvsorozat rajongóit, mivel bejelentették, hogy megtalálták az új Jace Waylandet, a brit Dominic Sherwood személyében, aki a szintén bestselleren alapuló Vámpírakadémia című 2014-es filmben Christian Ozerát alakította.

A további szereplőkről a csatorna egyelőre nem nyilatkozott, azonban a forgatások pár hét múlva elkezdődnek Kanadában. A premierre 2016 során kerül majd sor, de hogy a rajongók addig se csüggedjenek, az ABC Family nyilvánosságra hozta a hivatalos logót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek