Starity

Zöldre festette haját Jared Leto

2015. április 23. 13:01   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új szerepe kedvéért váltott zöldre az amerikai színész, sőt, még szemöldökét is leborotválta.

hirdetés

Bár még csak bő egy hónapja váltott hajszínt, Jared Leto megint újabb frizurát próbált ki, mely ezúttal zöldben pompázik – írta a Daily Mail.

A színészt új filmje, a Suicide Squad forgatási szünetében kapták lencsevégre baráti társaságában, ahol bár próbált elvegyülni a kissé lepukkant szerelésében, természetesen a lesifotósok a nyomára bukkantak. Valószínűleg ezúttal nem Jared egy újabb hóbortjának eredményével kell szembesülnünk, ugyanis a már említett filmben a főgonosz Joker szerepébe bújik, aki köztudottan ugyancsak zöld hajú. A szerep kedvéért nemcsak frizuraváltásra volt szüksége, hanem szemöldökét is le kellett borotválnia a 43 éves sztárnak.

Jareden kívül a filmben felbukkan még  Scott EastwoodMargot RobbieCara DelevingneJai Courtney és  Will Smith is, így az alkotást nagy várakozás övezi, melyet 2016 augusztusában tűznek műsorra a mozik.


Fotók: Pacific Coast News

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek