Starity

Klippremier: Alina Eremia – Played You

2015. április 24. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnő a napokban mutatta be a legújabb videoklipjét, melyet ezúttal angolul énekelt fel.

hirdetés
Klippremier: Alina Eremia – Played You

A Played You még csak a napokban vált publikussá, de e rövid idő alatt már több mint kétszázezren tekintették meg. Ha ilyen tempóban halad tovább a nézettség, akkor a Când luminile se sting és a Cum se face nyomdokaiba léphet, amelyeket több millióan láttak már a legnagyobb videómegosztó oldalon.

Alina egyre népszerűbb előadó Romániában, hiszen egykoron nagy népszerűségre tett szert együttesével, a LaLa Banddel. Eleinte főleg a kisebb gyerekek és tizenévesek rajongtak érte, azonban ez mára már sokat változott. Mióta szólókarrierbe kezdett, a felnőttek is előszeretettel hallgatják zenéjét. A férfiak pedig bizonyosan odáig vannak érte, hiszen eddig minden kisfilmjében megmutatta szexis oldalát is.

A videó nem igazán rendelkezik konkrét történettel, viszont ismét megcsodálhatjuk, hogy Alina milyen remek táncos, illetve itt debütált legújabb hajszíne is, mely ezúttal szőke lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek