Starity

Anastacia újra megtalálta önmagát

2015. április 23. 22:10   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A különleges hangú amerikai énekesnő alig egy héttel az ausztrál turnéjának indulása előtt telefonos interjút adott egy ottani újságnak, a Kiama Independentnek.

hirdetés
Anastacia újra megtalálta önmagát

Anastacia 15 év után először tér vissza Ausztráliába, ahol utoljára 2000-ben lépett színpadra a Europe Promo Tour elnevezésű show-műsorával. A beszélgetés elején azonnal rátért magára a koncertturnéra, illetve annak megtervezésére: „Nos, különböző turnékon és show-kon aszerint tervezed meg a műsort, ahol éppen vagy; a helyszínektől függően.

Resurrectionnek, azaz Feltámadásnak keresztelte a turnét, ugyanis tényleg így érezte magát azok után, amiken keresztülment az elmúlt öt esztendőben. Mint mondta, ez alatt az idő alatt sok különböző és elképesztő dolog történt vele: válás, kiadóváltás, mellrák és masztektómia (melleltávolító műtét). Úgy érzi, mindenképp keresztül kellett mennie ezen a rengeteg változáson, és ez az albumprojekt segített neki abban, hogy újra megtalálja önmagát. Megtalálni a jobb és az újabb Anastaciát.

A turnét az izgalom terheivel képzeli el, de bizonyos okok miatt rendkívül mókás és egyszerű. Egyes cikkekben az előadás teljes egészében megcímkézett, és mint ahogyan azt az énekesnő is hangoztatja estéről estére: „ez az egész a zenéről szól”. Ez az a show, ahol láthatjuk Anastaciát énekelni, nevetni, viccelődni és a közönséggel együtt sírni. Zenekarával a régi és az új dolgokat ötvözik a fellépéseken.

Majd rátért a stúdióalbum dalainak megírása előtti időszakra. Mielőtt még egy szót is leírt volna, a „Feltámadás” elnevezés vészesen közeledett felé, mint egy lehetséges cím. Ezalatt azt értette, hogy amiken már keresztülment és a diagnózis a második mellrákról egyfajta megértéshez és felismeréshez vezették. Úgy gondolta, hogy „hú, ez az album igazán nagy lesz”. Nem más emberek számára, hanem önmagának.

A 2012-es It’s A Man’s World című feldolgozásalbum felvételei során íróként megtanulta, hogy hogyan vegye fel a kapcsolatot önmagával mint belső művésszel. A legjobbat próbálta kihozni mindabból, amit átélt, és művészként igyekezett jól hasznosítani ezt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek