Starity

David Tennant Marvelt forgat – vigyázat, spoiler!

2015. április 24. 12:12   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A skót színész is a Marvel-univerzum tagja lett nemrég, sőt, már a forgatások is elkezdődtek a közelmúltban. Néhány órával ezelőtt felkerült a netre néhány forgatási fotó. Vigyázat, spoilerveszély!

hirdetés
David Tennant Marvelt forgat – vigyázat, spoiler!

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, David Tennant is a napjainkban nagy népszerűségnek örvendő Marvel-univerzum tagja lett, méghozzá Zebediah Killgrave megformálójaként. A Jessica Jones történetét feldolgozó Netflix-széria forgatási munkálatai már javában folynak, amiből természetesen a skót híresség is kiveszi a maga igencsak jelentőségteljes részét, hiszen karaktere, a Lila Férfiként is emlegetett szereplő igazi főgonosz.

Néhány órával ezelőtt kerültek fel a világhálóra azok a spoileres forgatási fotók, melyeken többek között Eka Darville is látszik, aki Malcolmot alakítja a sorozatban. A képen úgy néz ki, mintha tartana valamit a kezében szorongatott papírtasakban. Talán egy fegyvert?

A beállított fényképeken Killgrave a nyakához tartja a kezét és úgy fest, mintha eltalálták volna egy lövedékkel. Ám mivel ez egy Marvel-képregényen alapuló sorozat, biztosak vagyunk benne, hogy több is van a dolgok mögött, mint amit szemmel látni vélünk ebben a napvilágra került jelenetben. Az internetre feltöltöttek továbbá egy kisebb terjedelmű videót is, amiben Malcolm a címszereplőt alakító Krysten Ritterrel sétál az utcán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek