Starity

Elhunyt Paris Hilton kutyája

2015. április 26. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paris Hilton gyászol: kedvenc csivavája, Tinkerbell 14 esztendős korában elhunyt.

hirdetés
Elhunyt Paris Hilton kutyája

Paris Hilton kedden, Instagram-oldalán keresztül tartott megemlékezést kedvenc kutyájáról, Tinkerbellről, aki a napokban hunyt el. „A szívem összetört. Szomorú vagyok és feldúlt. 14 közösen eltöltött, fantasztikus év után a kisbabám, Tinkerbell öregségben elhunyt. Úgy érzem, mintha elvesztettem volna egy családtagomat. Különleges és elképesztő személyiség volt. Annyi mindenen mentünk keresztül együtt. Nem tudom elhinni, hogy elment. Hiányozni fog és emlékezni fogok rá életem hátralévő részében. Szeretlek Tinky, egy legenda vagy és sosem felejtelek el. #RIPTinkerbell” – írta megrendülten az örökösnő. Tinkerbell emberévekben számolva 98 évet élt.

Hilton 2001-ben vásárolta magának a kiskutyát, miután megtetszett neki a Dr. Szösziben feltűnt csivava. Tinkerbell akkor került a figyelem központjába, amikor Paris The Simple Life című realityműsorába szerepelt. Az évek során a kutyus szinte maga is sztárrá avanzsált, hiszen Paris számos vörös szőnyeges eseményen megjelent vele, és az I Want To Be A Hilton című NBC-show-ban is szerepet kapott.

2004-ben azzal került a címlapokra, hogy rejtélyes módon nyoma veszett, ám miután 5000 dolláros jutalmat ígértek a megtalálónak, 5 nap múltán szerencsésen előkerült. Paris legutoljára 6 hónappal ezelőtt poszolt videót rajongóinak kiskutyájával, akik Tinkerbell hogyléte felől érdeklődtek:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek