Starity

2017-ben jön A szürke ötven árnyalatának folytatása

2015. április 25. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megvárakoztatják a rajongókat: A sötét ötven árnyalata két év múlva debütál a mozikban.

hirdetés
2017-ben jön A szürke ötven árnyalatának folytatása

A szürke ötven árnyalata bár rekordbevétellel nyitott, a folytatásra mégis várni kell. Hivatalos közleményben jelentették be, hogy a népszerű adaptáció második része bizony csak 2017-ben érkezik a nagyérdemű elé.

A könyv első részének mozis premierje 2015 Valentin-napján volt, és a második felvonásra is ezt tervezik: A sötét ötven árnyalata 2017. február 10-én kerül a mozikba, míg a harmadik, A szabadság ötven árnyalata 2018. február 9-én jelenik meg világszerte.

A rajongók csalódottan vették tudomásul, hogy jövőre mellőzniük kell Christian és Ana furcsa szerelmi románcát, azonban az írók meglepetéseket ígértek. Elképzelhető, hogy a könyvet hamarosan elolvashatjuk Mr. Grey szemszögéből is, hiszen köztudott, hogy az írónő dolgozik rajta.

A pletykák ellenére a két színész marad végig; Jamie Dornan és Dakota Johnson leszerződött A szürke ötven árnyalata mellett.


Fotó: Facebook | Első publikált jelenet A sötét ötven árnyalatából

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek