Starity

Tyúklopással vádolják Mila Kunist

2015. április 26. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mila Kunist állítólagos gyerekkori legjobb barátnője perelte be azzal az indokkal, hogy ellopta szárnyas házikedvencét.

hirdetés
Tyúklopással vádolják Mila Kunist

Érdekes ügy miatt kerülhet bíróság elé az ukrán származású Mila Kunis. Egy Kristina Karo nevű nő azzal vádolja a sztárt, hogy ellopta házi kedvencét, egy Doggie névre hallgató tyúkot – írja a TMZ.

Kristina szerint Mila és ő még Ukrajnából ismerik egymást, ahol 25 évvel ezelőtt elválaszthatatlan barátnők voltak. Így történt, hogy a színésznő megszerette a Kristina által hőn imádott, Doggie (Kutyus) névre hallgató háziszárnyast. Aztán egy nap a tyúk eltűnt, Kristina pedig emlékszik, hogy Mila töredelmesen bevallotta neki, hogy ő vitte haza a kapirgáló kiskedvencet: Kristina, bármelyik másik tyúk lehet a kedvenced, egy egész csirkefarmod van.

A felperes szerint Mila ezzel olyan emocionális sokkot okozott neki, hogy lelki roncs lett, és terápiára kellett járnia.

Évek teltek el, Mila pedig Los Angelesben futott be szép karriert. Kristina később szintén ebbe a városba költözött, hogy énekesnő lehessen, a tény pedig, hogy újra fizikai közelségbe kerültek, újra a pszichiátriára küldte Kristinát, aki egyébként 5000 dollárt óhajt a színésznőtől.

Mila természetesen tagadja, hogy ez bármikor is megtörtént volna, szerinte ezzel az akcióval Kristina csak némi figyelmet és promóciót szeretett volna szerezni magának, hogy végre zöldkártyát kaphasson. Kristina egyébként nem aprózza el a kampányt, még ezt az audiovizuális atombombát is bedobta a cél érdekében:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek