Starity

Evan Peters az AHS Hoteljének legújabb lakója

2015. április 26. 13:01   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pénteken jelentette be Ryan Murphy, az Amerikai Horror Sztori készítője, hogy természetesen Evan Peters, a népszerű sorozat egyik legismertebb arca is szerepet kap az ötödik évadban.

hirdetés
Evan Peters az AHS Hoteljének legújabb lakója
Fotó: FX

A rajongók minden bizonnyal már tűkön ülnek az Amerikai Horror Sztori ötödik évadának szereplőgárdáját nézve. Ha pedig az eddigi színészek nem lettek volna elegek, tegnap került bejelentésre, hogy az egyik legrégebbi arc, Evan Peters, aki ezidáig minden évadban jelen volt, ráadásul nem kis szerepekkel, az új szezonban is látható lesz.

Evan karakteréről egyelőre nem tudni sokat, Ryan Murphy csupán annyit árult el, hogy ebben az évadban a Hotel 64-es szobájában fogja várni a nézőket.

A fiatal színész tehát olyan személyek mellé csatlakozik, mint Lady Gaga, Kathy BatesMatt BomerWes Bentley, illetve  Sarah Paulson, aki minden eddiginél gonoszabb szerepet kapott az ötödik évadban. A sorozat egyik legnépszerűbb és legközkedveltebb színésze, Jessica Lange azonban sokak bánatára nem lesz már látható a Hotelben, miután pár hete hivatalosan is bejelentette távozását.

Az Amerikai Horror Sztori Hoteljének forgatása nyáron kezdődik meg Los Angelesben, míg az első epizódokat októberben láthatják az amerikai nézők az FX csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek