Starity

Kate Winslet az életéről beszél

2010. szeptember 15. 17:05   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 34 éves Kate Winslet bevallotta, hogy szerencsére az ő élete boldog és kiegyensúlyozott, noha 6 hónapja vált el férjétől, Sam Mendestől.

hirdetés
Kate Winslet az életéről beszél

Mikor márciusban a Titanic Oscar-díjas színésznője, és a szintén Oscar-díjas Sam Mendes rendező ügyvédi irodája bejelentette, hogy a pár válni készül, sok embert ledöbbentett, hiszen mindenki mintapárként tekintett rájuk Hollywoodban. Szerencsére a közlemény, amit kiadtak, csak azt hangsúlyozza, hogy a felek kölcsönösen akarták a szakítást, amely „teljesen barátságosan” történt.

Winsletet azóta szóba hozták a modell Louis Dowlerrel, de Kate még mindig elég szűkszavúan beszél arról, hogy lenne köztük bármi is. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint azok a paparazzi-fotók, amelyek nyilvános csókolózásuk alatt készültek róluk. Ám Kate nemrég azt nyilatkozta, hogy egy ideig nem szeretne egyetlen egy kapcsolatba sem belebonyolódni, csak gyermekeivel, a 9 éves Miával és a 6 éves Joe-val foglalkozni.

A Hello! magazinnak elárulta, hogy nem tudja szavakba önteni azt az érzést, amikor csak rájuk néz. „Nagyon hálás vagyok az életnek, amiért ilyen két szép, tökéletes gyermekkel áldott meg. Most az életem minden perce csak róluk és a munkámról szól. Persze, ha időm úgy engedi, akkor a lehető legtöbbet vagyunk együtt, aminek ők is nagyon örülnek.”

A színésznő az utolsó kérdésre csak annyit válaszolt: „Pillanatnyilag teljesen elégedett vagyok az eddigi életemmel és a gyermekeimmel. Ez nem is kérdéses. Igen, Jelenleg a legboldogabb időszakomat élem."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek