Starity

Nyerd meg Hozier bemutatkozó lemezét!

2015. május 04. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Játssz velünk és nyerd meg a Take Me To Church énekesének bemutatkozó lemezét!

hirdetés
Nyerd meg Hozier bemutatkozó lemezét!

A 25 éves ír zenésszel 2013 őszén ismerkedhettünk meg első ízben, amikor is bemutatta nagy sikerű szerzeményét, a Take Me To Churchöt, mely hatalmas sikernek örvendett világszerte. A népszerűségen felbuzdulva Hozier nekilátott bemutatkozó lemezének felvételeihez, aminek gyümölcseként tavaly tavasszal megismerkedhettünk a From Eden és a Sedated című dalokkal is. A kemény munka eredményeként pedig 2014 szeptemberében a Universal Music Group leányvállalata, a Rubyworks Records gondozásában piacra dobta debütáló albumát, melyet saját magáról nevezett el.

A Hozier 13 szerzeményt sorakoztat fel, köztük a korábban már kislemezként megjelent dalokat. A többségében lassú, blues- és soulelemekkel tarkított soft rock dalok mellett találhatunk egy Karen Cowley-val rögzített duettet is, mely akár kedvenc altatódalunk is lehetne lágy dallamaival.

A lassabb nóták mellett azonban találunk néhány pörgősebb alkotást is, mint amilyen az Angel Of Small Death & The Codeine Scene, a Jackie And Wilson vagy a Someone New.

Az érzelmekben bővelkedő album nemcsak hazájában, hanem nemzetközi viszonylatban is meghozta Hoziernek a sikert. A többszörös platina minősítést elért korong a slágerlisták élén végezte Írországban, valamint a Billboard folk-, alternatív- és rockzenei listáin; második lett Belgiumban és Kanadában; Ausztráliában pedig a dobogó harmadik helyére állhatott.

Eladási statisztikákat tekintve a Hozier aranylemez minősítést szerzett Ausztráliában, Ausztriában, Lengyelországban, Svédországban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban; Kanadában platina minősítést szerzett, hazájában, Írországban pedig hatszoros platinalemez lett.

Természetesen messze még a megállás, ugyanis március 2-án jelent meg a Someone New kisfilmje, melyet március 23-án a Work Song videója követett. A zenész jelenleg rövid pihenőt tart május elején kezdődő egyesült államokbeli fellépéssorozata előtt.

Hozier május végén tér vissza az Egyesült Királyságba, valamint koncertet ad Németországban a Rock Am Ring és a Rock Im Park fesztiválok keretein belül, mielőtt ismét a tengerentúl felé venné az irányt. Arról egyelőre nincs információ, hogy idén hazánkba is ellátogat-e.

A játék menete

Ha szeretnéd elvinni tőlünk Hozier bemutatkozó lemezét, nincs más dolgod, mint kedvencnek jelölni az énekest a Starityn, valamint a cikk alatt megjelölni, melyik a kedvenc kisfilmed Hozier eddigi alkotásai közül. A nyertest a hozzászólók közül sorsoljuk ki. 

A játék időtartama: 2015. május 4. – 2015. május 10.
Sorsolás: 2015. május 11.

Sok szerencsét kívánunk mindenkinek!

Eredményhirdetés

A játék nyertese: LoveLL

Köszönjük, hogy részt vettetek a játékban, a nyertesnek pedig gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek