Starity

Pornót forgatott Doug Hutchison felesége

2015. április 28. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Halálsoron gonosz börtönőrét alakító Doug Hutchison 20 éves felesége, Courtney Stodden végre megtalálta azt a hivatást, amiben remekelni tud: pornóvideót forgatott, amelyet most eladásra kínál.

hirdetés
Pornót forgatott Doug Hutchison felesége

Doug Hutchison felesége, Courtney Stodden 16 éves korában került a reflektorfénybe, amikor hozzáment 35 évvel idősebb szerelméhez. Azóta a pár egyszer már beadta a válókeresetet, de kibékültek, most pedig Courtney megpróbál karriert befutni, méghozzá pornósztárként – írja a TMZ.

A jelenleg 20 éves szőke ciklont a 18. születésnapja óta bombázzák különféle pornócégek ajánlataikkal. Eddig azonban úgy tűnt, Courtney nem áll kötélnek, ugyanis kissé magasztosabb terveket szövögetett a jövőjével kapcsolatban, és színésznőként, modellként vagy énekesnőként szeretett volna karriert építeni.

Mára azonban úgy fest, letett ez irányú ambícióiról, és belátta, hogy mégis a pornó az egyetlen műfaj, amiben sikeresen helyt tud állni, ezért leforgatta első szexvideóját, amivel most házal, hogy a legtöbbet ígérő cégnek eladhassa azt.

A portál megtudta, hogy a Vivid Entertainment már megkapta az anyagot. A vezérigazgató, Steven Hirsch elárulta, hogy már látta, Courtney egyedül szerepel a videóban, és fantasztikusan néz ki. Állítása szerint ez a legegyedibb film, amit valaha látott.

Ha sikerül nyélbe ütni az üzletet, Courtney-nak csak le kell mondania a filmjogokról, hogy legálisan terjeszthető legyen, és semmi kétség, hogy ha eleget fizetnek neki, nem fogja bánni, ha forgalomba kerül a teljes anyag.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek