Starity

Klippremier: Thalía – Solo parecía amor

2015. április 28. 21:09   |   Szerző: El Mexicano

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a mexikói énekesnő legújabb videoklipje az Amore Mío című albumához, amely a Sólo parecía amor című dalhoz készült.

hirdetés
Klippremier: Thalía – Solo parecía amor
Fotó: Facebook/Thalía

A Por lo que reste de vida, valamint a Becky G-vel közösen előadott Como tú no hay dos című dalok után ma felkerült az énekesnő hivatalos VEVO-csatornájára az Amore Mío albumhoz forgatott harmadik videoklip is, a Solo parecía amor („Csak úgy tűnt, hogy szerelem” – a szerk.)

Mint a címe is elárulja, a szenvedélyes ballada lényegében egy nem sikerült kapcsolatról szól – ami sosem volt igazi szerelem, csak annak látszott. Mit csinálsz ott? / Azt hittem, világos volt / Én nem vagyok hozzád való / Úgy volt, hogy elmész – mondják az első sorok.

Maga klip meglehetősen egyszerű, mozzanatokban nem túl gazdag ugyan, de Thalíára továbbra is a „dögös” jelző illik a legjobban. Hozza a formáját, és szokásához híven nem szégyelli megmutatni, amije van – persze csak mértékkel. Jó szórakozást a kliphez és a dalhoz!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek