Starity

Ezért nevezte Jamesnek kislányát Blake Lively

2015. április 28. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új filmje kapcsán számos talkshow-ban vendégeskedett a színésznő, és kislányáról is mesélt.

hirdetés
Ezért nevezte Jamesnek kislányát Blake Lively
Fotó: L'Oreal Paris

Bár már lassan öt hónapja annak, hogy világra jött Blake Lively és Ryan Reynolds kislánya, nem sok mindent árultak el a csöppségről a szülők. Először a nemét sem tudhattuk biztosra, ugyanis egy kórházi alkalmazott fecsegte ki az információt a Twitteren és azt is, hogy a Violet nevet kapta, ám a sztárpár nem kommentálta a dolgot.

Később viszont Ryan elárulta, hogy nem Violetnek hívják lányukat, majd rövidesen a valódi nevéről is lehullott a lepel a büszke apukának köszönhetően, aki egyébként rendesen kiveszi a részét a gyermeknevelésből.

Az, hogy az újdonsült szülők Jamesnek keresztelték el az apróságot, sokakat meglepett, ám Blake nemrégiben megindokolta döntésüket a Good Morning America című műsorban. Ez egy családi név és mindig is tetszett az ötlet, hogy fiúnevet adjak a lányomnak.

Mindenki Serena van der Woodsenét egyébként még ugyanezen a napon a Live! with Kelly and Michael címet viselő talkshow-ban is vendégül látták, ahol nemcsak vadonatúj filmjéről, az Adaline varázslatos életéről beszélt, hanem természetesen kislányáról is.

Szerintem kiköpött apja. Kismamatesztet követelek! Nem vagyok biztos ebben a gyerekben! – viccelődött Blake, kijelentésének hála pedig már csak az első babafotó után sóvárog a fél világ, amire valószínűleg még jó ideig várnunk kell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek