Starity

Hilary Duff a Tinderen keresi az igazit

2015. április 29. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2012-ben indult Tinder napjainkra a világ egyik legnépszerűbb társkereső alkalmazása lett, így nem csoda, hogy kedvenc szingli sztárjaink is itt keresik az igazit.

hirdetés
Hilary Duff a Tinderen keresi az igazit

Hilary Duff nemrégiben a My FM-nek adott interjújában árulta el, miszerint nemcsak, hogy csatlakozott a világ legnépszerűbb társkereső alkalmazásához, a Tinderhez, hanem hamarosan sor kerül az első randijára is.

Nekem mindig is komoly kapcsolataim voltak, a párjaimmal mindig valamilyen közös munka által ismerkedtünk meg, így sosem voltam még korábban vakrandin. Mi a legrosszabb, ami megtörténhet? – érvelt Hilary, hogy miért is vágott bele az online ismerkedésbe, majd elárulta, hogy jelenleg kilenc férfival tartja a kapcsolatot. Körülbelül kilenc sráccal beszélgetek napi szinten jelenleg. Néhányan nem tudják, ki vagyok, mások pedig, azt hiszem, úgy tesznek, mintha nem tudnák, és vannak, akik azt hiszik, hogy az egész csak egy átverés.

Az interjú során a 27 éves egyedülálló anyuka arról is szót ejtett, hogy a leendő nagy Ő-nek milyennek kell lennie: Úgy vélem, az első dolog mindenképpen a külső, ami ugyan végtelen hiúságra vall, de a természetes kémia az, ami igazán megfog. A másik fontos dolog az, hogy mit mond. Mondjuk mit ír a profilján. Ennek mindenképpen viccesnek kell lennie.

De vajon mit gondol Hilary a félmeztelenül pózoló tesztoszterontól fűtött képekről? „Nem akarok félmeztelen, tükör előtt pózolós selfie-ket látni. Ha egy ilyet meglátok, rögtön balra húzom az illetőt. [...] Szeretem látni, ha valaki vicces dolgokat csinál a profilképén és azzal mosolyt csal az arcomra. Az én profilomon az áll: Menjünk pizzázni!”

Az egygyermekes anyuka bevallotta azt is, hogy kedden egy Tom nevű férfival fog randevúzni, aki bowlingozni viszi majd, és sejtelmesen arról is beszámolt, hogy nem ismeretlenek egymás számára, hiszen már jó ideje levelezgetnek; ugyanakkor szeretne másokkal is találkozgatni, mielőtt ismét megállapodik. 

Természetesen Hilary is tudja, hogy az ördög nem alszik, így megosztotta a rádióműsor hallgatóival, hogy bizony neki is van terve arra az esetre, ha netán rossz irányt venne egy randi. Remélhetőleg a mosdó ablaka elég nagy lesz ahhoz, hogy kimásszak rajta! (nevet) 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek