Starity

Filmszerepet kapott Justin Bieber

2015. május 03. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber hamarosan a mozivásznon próbál bizonyítani, ugyanis egy Twitterre posztolt képpel jelentette be, hogy szerepet osztottak rá a Zoolander második részében.

hirdetés
Filmszerepet kapott Justin Bieber
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin

Justin Bieber eddig javarészt a zeneiparban tevékenykedett, ám most a filmes berkeket is bevenni készül. A kanadai énekes a Twitter-oldalára kiposztolt egyik fényképén keresztül adta a világ tudtára, hogy szerepet kapott a Zoolander folytatásában.

A sztár már rendelkezik néhány színészi kredittel, hiszen felbukkant a Helyszínelők egyik epizódjában is, amelyben végül lelőtték, illetve a Men in Black – Sötét zsaruk harmadik fejezetében, ahol egy űrlényt alakított. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy itt pontosan milyen szerepben lesz látható, de az biztos, hogy Ben Stiller mellett Owen Wilson, Billy Zane, Will Ferrell és Penélope Cruz alkotják a szereplőgárda keménymagját.

Stiller és Owen Wilson a párizsi divathéten, a Valentino show kifutóján sétálva jelentették be idén márciusban, hogy Derek Zoolander kalandjai folytatódnak, a film 2016. február 16-án kerül majd a mozikba. A folytatás forgatókönyvét Justin Theroux és Ben Stiller jegyzik, utóbbi pedig a rendezést is magára vállalta.

Az előző rész 60 millió dolláros bevételt hozott a készítőknek, de valószínű, hogy Justin Bieber jelentléte igencsak feltornázza majd a folytatás iránti érdeklődést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek