Starity

Brenda Song visszatér a tévéképernyőkre

2015. május 01. 13:01   |   Szerző: LeerdammerGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legfrissebb információk szerint Brenda Song szerepet kapott az NBC legújabb műsorában, a Take It From Usban.

hirdetés
Brenda Song visszatér a tévéképernyőkre
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin

A Disney egykori népszerű sorozata, a Zack és Cody élete után nem mondhatni, hogy sokat lehetett hallani Brenda Songról – egészen idáig. Azonban a JustJaredJr most arról számolt be, hogy a színésznő szerepet kapott az NBC legújabb projektjében, melyet Greg Malins és Barry Schwartz rendez.

A sorozat lényegében egy szerelmes sztorin alapul, a rendezők elkalauzolnak bennünket egészen a kilencvenes évek New Yorkjába sok-sok visszaemlékezés során. A középpontban egy házaspár áll, akik elmesélik fiuknak, hogy milyen volt az életük a kilencvenes években, abban a reményben, hogy menyasszonyával ne kövessék el ugyanazokat a hibákat, mint ők.

Brenda Caitlint fogja játszani, aki egy kávézóban dolgozik, s szinte a világ minden egyes táján élt már, mivel a szülei egy humanitárius segélyszervezet munkatársai. Tehát tudja, milyen az élet a dzsungelben, így megpróbál majd alkalmazkodni az új civilizációhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek