Starity

Taylor Swift meglepte beteg rajongóját

2015. május 01. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő telefonhívással csalt hatalmas mosolyt a fiatal Emily arcára, aki rákkal küzd.

hirdetés
Taylor Swift meglepte beteg rajongóját

Taylor Swift nemcsak zenei karrierjéről és pasiügyeiről híres, hanem jószívűsége kapcsán is sokat lehet hallani róla. Így hát nem meglepő, hogy most is emberséges cselekedetével hívta fel magára a figyelmet. Történt ugyanis, hogy meglepte egy telefonhívással a 12 éves Emily Beazley-t, aki 2011 óta küzd a harmadik stádiumú periferiális T-sejtes limfoblasztos limfómával.

A fiatal lányt hiába kezelik már évek óta kemoterápiával, a rák egy olyan agresszív fajtája támadta meg, amivel az orvosok sajnos már nem tudnak sok mindent kezdeni. Taylor azonban kedden valóra váltotta Emily egyik legnagyobb álmát azzal, hogy felkereste őt telefonon.

Először az énekesnő menedzsere hívta fel délután fél öt körül Emilyt, ám ő akkor éppen sugárkezelésen volt. Fél óra múlva viszont már maga Taylor próbálkozott, amikor a család éppen az autóba ült és hazafelé tartott.

Ilyen mosolyt már nagyon régen nem láttam a lányom arcán. Sírni tudtam volna – árulta el Nadia Beazley, Emily édesanyja, aki azt is elmondta, hogy főként Taylor beszélt, mivel lánya annyira lesokkolódott a hívástól, hogy alig bírt megszólalni a 10 perces beszélgetés alatt.

Emily megköszönte neki, hogy ilyen zenét alkot és elmondta azt is, hogy mit jelentenek számára a dalai – mesélte Nadia, aki később a Facebookon is beszámolt a történtekről, és az írta, hogy lányának a füléig ért a szája.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek