Starity

Előzetest kapott a Barely Lethal

2015. május 01. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a Hailee Steinfeld, Sophie Turner, Jaime King, Jessica Alba, Samuel L Jackson, Dove Cameron és Thomas Mann szereplésével készült film első trailere.

hirdetés
Előzetest kapott a Barely Lethal

Nagy dobásra készül Kyle Newman rendező és John D'Arco forgatókönyvíró, ugyanis május 29-én debütál az amerikai mozikban akcióvígjátékuk, amely a Barely Lethal címet viseli és nem kevés nagy név szerepel a stáblistáján.

A történet egy tizenéves különleges ügynökről szól, aki arról álmodozik, hogy normális tinédzser legyen, ezért megrendezi saját halálát és beiratkozik egy külvárosi középiskolába. A fiatal lány azonban hamar rájön, hogy a tinik élete korántsem olyan, mint amilyennek gondolta, sőt, sokkal nagyobb kihívást jelent, mint a nemzetközi kémkedés.

A főszereplőt Hailee Steinfeld alakítja, mellette pedig feltűnik még a vásznakon Sophie Turner, Jaime King, Jessica Alba, Samuel L Jackson, Dove Cameron, Rachael Harris, Thomas Mann, Alexandra Krosney, Toby Sebastian, Gabriel Basso és Autumn Dial is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek