Starity

Selena Gomez ismét megvédte magát

2015. május 02. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utóbbi időben egyre több támadás éri a színész-énekesnőt alakja miatt, ám neki esze ágában sincs hagyni, hogy az utálkozók győzzenek.

hirdetés
Selena Gomez ismét megvédte magát
Fotó: Adidas

Nagyjából két héttel ezelőtt lendültek bele az ócsároló üzenetek küldözgetésébe Selena Gomez utálói, miután felkerültek az internetre azok a bizonyos lesifotók, melyeken az egykori Disney-üdvöske falatnyi fürdőruhákban látható.

Tény, hogy a 22 éves énekes-színésznő magára szedett egy-két pluszkilót az utóbbi időben, de alakja még mindig inkább átlagosnak, mintsem ducinak titulálható. Ennek pedig ő is tudatában van, így a képek megjelenését követően szinte rögtön reagált az őt ért támadásokra, és elárulta, hogy remekül érzi magát a bőrében, nem érdeklik a kritikák.

Az utálkozók azonban még mindig támadják Selenát, a napokban például egy ilyen kommentbe lehetett belebotlani egy Instagramra feltöltött képénél: Hmm... @selenagomez, el kellene kezdened edzeni! Légy szíves, ne egyél több gyorskaját. Erre az üzenetre egy rajongó rögtön válaszolt is és megvédte kedvencét: Mi a franc? Ne ítélkezz már ennyire. Azzal, hogy az alakját szidjátok, semmit sem fogtok elérni az életben. Gyönyörűek a gömbölyded idomai.

Hamarosan a Gomez pártját fogó fan hozzászólására is érkezett a válasz: Egyáltalán nem gömbölyded... Egy színésznőről beszélünk, akinek figyelnie kellene az alakjára, mivel ebben a szakmában sajnos fontos a külső. Én csak annyit mondtam, hogy edzenie kellene, ezzel még semmi gond nincs.

Ekkor viszont már maga Selena is beszállt az összeszólalkozásba: Undorító vagy. Én vagyok az, aki részese ennek az iparágnak és még ennyit sem kellene foglalkoznom azzal, hogy mit mondanak ’ők’ vagy akár te arról, hogy hogyan kellene kinéznem. Nincs más dolgom, mint hogy szeressem magamat, végezzem a munkámat, figyeljek a rajongóimra, a családomra és a barátaimra. Egyébként pedig edzek. Nem a te dolgod, hogy megmondd bárkinek is, hogy mit kellene csinálnia vagy mit nem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek