Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2015. május 03. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb hét telt el, a sztárok pedig most sem tétlenkedtek, rengeteg fotóval lepték meg követőiket és rajongóikat az Instagram-fiókjukról. Íme egy válogatás a legjobbakból!

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Miley Cyrus ismét sokkolt

A Cyrus lány Instagram-fiókja mostanában nagyobb figyelmet kap, mint bárki másé Hollywoodban. Miley most is elérte, hogy rá figyeljenek, és sokan elborzadjanak, hiszen ezúttal a hónaljszőrét festette rózsaszínre, és mutatta be ennek a folyamatát. Bizarr!

Ashley Greene párjával pihen

Az Alkonyat szép színésznője, Ashley Greene San Diegóba utazott párjával, Paul Khouryval. Gyönyörű San Diego Paullal – írta a fotóhoz.

Cara Delevingne gitározik

Ki gondolta, hogy a csinos modell nemcsak szakmájában jeleskedik és még énekelni is tud, hanem a hangszerekkel sincs problémája? Cara egy stúdióban pengette a húrokat, azonban elmondása szerint csak hobbiszinten, egyelőre semmi komoly terve nincs.

Vanessa Hudgens mindenkit lenyűgözött

Csinos fürdőszobás képet készített Vanessa Hudgens, ami mindenki tetszését elnyerte ezúttal. A Broadway-sztár ruhája tökéletesen illett a vintage-hangulathoz, így mondhatni, minden a helyén volt.

Nászútjáról posztolt képet Nikki Reed

Az Alkonyat sztárja befogott magának egy igazi vámpírt, méghozzá Ian Somerholdert, akivel éppen a mézes heteket töltik. Sós... homokos... ragadós... napbarnított. A legjobb. Imádom ezt az embert. Az én emberemet – fűzte a fotóhoz.

Adam Lambert anyukájával fotózkodott

A People anyák napi számában pózol Adam Lambert édesanyjával, aki elmondása szerint egy igazi rocksztár, így nem csoda, hogy énekes lett belőle.

Taylor Swift, Lorde és a HAIM egy képen

Az énekesnők együtt lazultak Los Angelesben, és még egy közös képet sem felejtettek el lőni. Taylor és Lorde köztudottan jó barátságot ápol, és falkájukhoz csatlakozott még a HAIM amerikai pop-rock banda is.

Harry Styles klasszikus autója nagy port kavart

Los Angelesben lencsevégre kapták a fiatal énekest egy klasszikus Mercedes-Benz autóban. Styles autógyűjteménye itt nem merül ki, több mint nyolc autót birtokol, köztük egy Audi R8-at, egy Ford Caprit és egy Range Rovert is.

Justin Bieber lőtt egy selfie-t

A szívtipró megannyi lánynak okozott örömet legújabb selfie-jével, amin megcsodálhatjuk tökéletesen belőtt haját. Bár kommentet nem írt a képhez, mégis 1,5 millió szívet kapott érte.

Zac Efron haspólóban feszített

Ki mondta, hogy a haspóló csak a lányoknak való? Zac Efron legújabb filmjének forgatásán virított egy laza, hippis darabban.

Eva Longoriára rátalált a szerelem

A színésznőt Sohóban kapták lencsevégre szerelmével, José Antonióval. A pár április 26-án romantikázott New Yorkban, majd taxival távoztak a helyszínről.

David Beckham regisztrált az Instagramra

A népszerű exfocista is csatlakozott a közösségi oldalra, ahol alig két nap alatt több mint 3,5 millió követője lett. David most ünnepelte 40. születésnapját, amiről megannyi képet töltött fel, köztük egyet feleségével, Victoria Beckhammel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek