Starity

Így festenének kedvenc sztárjaink vörösen

2015. május 07. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elgondolkoztál már valaha azon, hogy hogyan nézne ki Taylor Swift, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Justin Bieber vagy akár Shakira, ha vörös hajjal és szeplőkkel születtek volna? Akár igen, akár nem, most összegyűjtöttünk néhány olyan sztárt, akiket teljesen más hajszínnel áldott meg az anyatermészet, két ügyes Tumblr-felhasználónak hála viszont teljesen átváltoztak.

hirdetés
Így festenének kedvenc sztárjaink vörösen

Néhány nappal ezelőtt elárasztották a Tumblrt, az Instagramot, majd az egész internetet azok a photoshopolt képek, melyek olyan sztárokat ábrázoltak vörös hajjal és szeplőkkel, akiknek eredeti hajszínük szőke, barna vagy fekete és még sosem láthattuk őket olyan vörös frizurával, amilyennel csak az anyatermészet vagy esetleg egy nagyon jó festék áldhatja meg az embert.

A fotókat két sydney-i hölgyemény készítette, Nadia Ahmad és Josephine Burns, akik három évvel ezelőtt találták ki blog nevét, a Put A Rang On Itet. Ez az ausztrál ranga szóból keletkezett, ami egy olyan köznyelvi kifejezés, amit az eredeti vörös hajú személyekre használnak.

A név túl jó volt ahhoz, hogy ne kezdjünk vele semmit, szóval nemrégiben azt találtam ki, hogy híres emberekre fókuszálok és a visszajelzések néhány napon belül egyszerűen elképesztőek voltak – nyilatkozta Nadia az MTV Newsnak.

A páros eddig többek között Angelina Jolie-t, Beyoncét, Charlize Theront, Gwen Stefanit, Reese Witherspoont, Scarlett Johanssont, Shakirát, Hugh Jackmant, Johnny Deppet, Leonardo DiCapriót, Matthew McConaughey-t, Robert Downey Jr-t, Justin Timberlake-et, Kim Kardashiant, Channing Tatumöt, Billy Ray-t és Miley Cyrust, James Francót, Taylor Swiftet, Ellen DeGenerest, Justin Biebert, Taylor Schillinget, Betty White-ot, Jennifer Lawrence-t, Kristen Wiiget, Tyler Blackburnt, Emilia Clarke-ot, Jennifer Lopezt, Madonnát, Sandra Bullockot, Chris Hemsworthöt, Johnny Deppet, Gigi Hadidet, Jared Letót, Rebel Wilsont és Cara Delevingne-t is átváltoztatták vörösekké.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek