Starity

Klippremier: Arch Enemy – Stolen Life

2015. május 04. 17:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Debütált a melodikus death metalt játszó svéd Arch Enemy legújabb kisfilmje, melyet a Stolen Life című szerzeményhez forgattak.

hirdetés
Klippremier: Arch Enemy – Stolen Life

A méltán híres svéd metalzenekar tavaly adta ki legújabb stúdióalbumát War Eternal címen, amelyet már nem Angela Gossow, hanem Alissa White-Gluz énekelt fel. A csapat jelenleg is e lemezt népszerűsíti világszerte, a mai napon pedig bejelentették, hogy hivatalosan is megérkezett legújabb kislemezük, valamint a névadó dalhoz készült klipjük.

Az új kiadvány a Stolen Life címet viseli és már a legújabb Arch Enemy-korongon is helyet kapott. A kisfilmet Carlos Toro V. (Abysmo Films) készítette, és a zenekar latin-amerikai turnéján lett rögzítve még az év elején, a chilei fellépésük keretein belül. A kisfilmben már az új gitárosuk, Jeff Loomis csapott a húrok közé, miután egy év után váratlanul távozott elődje, Sharlee D Angelo.

A svédek természetesen a turné állomásait tartalmazó listát is közzétették, melyen a hazai rajongók legnagyobb örömére egy magyar dátum is szerepel. Az Alissa White-Gluz vezette formáció június 1-jén fog fellépni a Barba Negra Trackben, a Drone zenekarral karöltve. A zenekar utoljára tavaly adott koncertet Magyarországon a Rockmaraton fesztiválon, melynek igen nagy sikere volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek