Starity

Ilyen lesz Árnyék az X-Menben

2015. május 04. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkezdődött a forgatás, így megjelentek az első fotók és egy videó is az X-Menben Árnyékjáról, akit Kodi Smit-McPhee alakít.

hirdetés
Ilyen lesz Árnyék az X-Menben
Fotó: Instagram/Kodi Smit-McPhee

Egy héttel ezelőtt, április 27-én maga Kodi Smit-McPhee rántotta le a leplet Instagram-profilján az X-Men: Apokalipszis egyik új szereplőjéről, Árnyékról. Eddig ugyanis mindössze annyit lehetett tudni, hogy a 18 éves színész kaparintotta meg a Marvel-képregények rajongói által már jól ismert karaktert, Kurt Wagnert.

De nem csak Kodi dicsekedett követőinek, hanem az új X-Men-film rendezője, Bryan Singer is posztolt egy képet Nightcrawlerről, amit nem sokkal később törölt is: Az első forgatási nap! Itt van @kodismitmcpheee Árnyékként. Gyorsan csekkoljátok le, mielőtt eltűnik...

 

#XMenApocalypse #Nightcrawler

A photo posted by Kodi Smit-Mcphee (@kodismitmcpheeofficial) on

A JustJared pedig egy 6 másodperces videót is megosztott Árnyékról, aki többek között Jennifer Lawrence, Hugh Jackman, Evan Peters, Nicholas Hoult, James McAvoy, Sophie Turner, Channing Tatum, Rose Byrne, Oscar Isaac, Michael Fassbender, Olivia Munn, Tye Sheridan és Alexandra Shipp oldalán fog szerepelni a 2016 májusában érkező új X-Men-filmben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek