Starity

Nina Dobrev hajthatatlan volt

2015. május 04. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók készítője, Julie Plec elárulta, sokat győzködték a bolgár színésznőt, hogy ne lépjen ki a sorozatból, de ő nem volt hajlandó megváltoztatni tervét.

hirdetés
Nina Dobrev hajthatatlan volt
Fotó: The CW

Mindenkit lesokkolt az alig egy hónappal ezelőtt érkezett hír, miszerint a The CW 2009-ben indult sikersorozatának főszereplője, Nina Dobrev hat év után kilép. Azóta már az utolsó jeleneteket is leforgatták a színésznővel és méltóképpen el is búcsúztatták Michael Trevinóval együtt, akinek visszatérésére viszont a hírek szerint még számíthatnak a rajongók.

A fanok teljes letargiába kerültek, ám mindhiába, egyáltalán nincs esély arra, hogy Nina meggondolja magát, ezt pedig maga Julie Plec is megerősítette egy interjú során.

Nina még az idei év elején mondta, hogy ő végzett, de mi még egy kis ideig próbáltuk lebeszélni róla. Azt mondogattuk neki, hogy »Ó, nézd ezeket a remek terveket a történeted folytatásról!«. De ő annyit válaszolt: »Nem. Hat évre írtam alá a szerződést. Letelt a hat évem, kész vagyok továbblépni és kitárni a szárnyaimat.« Egyszerűen csak arra vágyott, hogy továbbléphessen, minden harag és dráma nélkül – árulta el.

Nina és Julie sokáig agyaltak azon, hogy mikor és hogyan adagolják be a nézőknek a hírt, és végül úgy döntöttek, hogy április 6. lesz az a bizonyos dátum. Méghozzá azért, hogy a rajongóknak legyen idejük feldolgozni a veszteséget az évadzáró részig, amit május 14-én tűznek műsorra az USA-ban.

Sokan nehezen viselték. Remekül sokkolt, de ehhez társult egy kis gyász is. Aztán elkezdek gondolkozni, eszembe jut a Vámpírnaplók, ami már hat éve megy, és a főszereplőről van szó. A nézők legtöbbje tinédzser és mély kapcsolat fűzi őket ehhez a karakterhez és a sorozathoz. A rajongók szemszögéből kezdtem nézni a dolgokat és azt gondoltam, »Muszáj elmondanunk nekik, hogy mi lesz, mielőtt még megtörténik. Nem zárhatjuk le csak úgy az évadot és szimplán ezt tenni ezzel a karakterrel«.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek