Starity

Kulcsár Edina színésznőként is kipróbálja magát

2015. május 05. 21:09   |   Szerző: LeerdammerGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem elég, hogy a második legszebb nőnek választották meg, Edina tovább hajt. Ezúttal színésznőként próbálja ki magát.

hirdetés
Kulcsár Edina színésznőként is kipróbálja magát
Fotó: Borzi Vivien

A tavalyi és a mostani év is igencsak ígéretesnek bizonyult a 24 éves Kulcsár Edina számára, hiszen tavaly megválasztották Magyarország Szépének, s utána pedig, ahogy arról mi is beszámoltunk, a világ második legszebb nője címet is ő viselheti. Ha pedig ez még nem lenne elég, Edina megkapta a Miss Europe címet is, hiszen ő volt az egyetlen európai lány, aki bekerült a top 3-ba.

A Cosmopolitan.hu a mai napon beszámolt arról, miszerint a gyönyörű szépségkirálynő nem áll meg ennyinél, további diadalokat akar aratni, ugyanis kipróbálná magát színésznőként is. Egy hónapja annak, hogy Edina eleget tett egy színház felkérésének, s jelentkezett a szereplőválogatására, ahol hatalmas sikert aratott. Elárulta, már régóta álmodozik arról, hogy a nagyközönség előtt szerepeljen és énekeljen, s ezért már énekórákra is jár egy ideje.

A darabbal, melynek hivatalos címe Casanova Night Musical, egy hét múlva indulnak amerikai körútra, ami négy hétig fog majd tartani. A megállóhelyek között pedig szerepel Miami, New York, Las Vegas, San Francisco és Los Angeles is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek