Starity

Miley Cyrus végre felmutatott valamit

2015. május 07. 09:09   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vadóc énekesnő erre a hétre beiktatott egy kis jótékonykodást és zenélést a tőle megszokott polgárpukkasztás helyett.

hirdetés
Miley Cyrus végre felmutatott valamit
Fotó: Facebook

Az egykori Hannah Montanáról megállapíthatjuk, hogy meglehetősen kifordult magából az elmúlt években. Olyannyira, hogy most már csak legyintünk, és azt mondjuk furcsa viselkedésére: hozza a formáját.

A legutóbbi alkalommal, amikor végre zenéje miatt hallhattunk felőle, bizony nem hagyott kellemes benyomást bennünk, mivel igencsak felkavarta a kedélyeket legutóbbi albuma összes videoklipjével. A Wrecking Ball, We Can't Stop és az Adore You is egyaránt megosztó kisfilmre sikeredett. Mindezek óta sajnálatos módon sokkal inkább botrányaitól, mintsem tehetségétől hangos a sajtó. Miley napról napra kitalál valamit, ami bizonyára közfelháborodást szít, s ezeket folyamatosan posztolja is a közösségi oldalakra. A múltkor például hónaljszőre pinkre festése volt a gumicsont a közönség felé.

Az énekesnő állítólag már dolgozik következő stúdiólemezén, de aki már most hiányolja a hangját, annak nem kell a megjelenésig várnia. A napokban ugyanis egy hontalan fiataloknak gyűjtő szervezetet támogatva adta elő Dido híresnek számító No Freedom című slágerét. Így egyszerre lépett kettőt is a jó irányba: jótékonykodott és énekelt. Ezzel a megmozdulásával sok egykori kedvelőjében ébresztett némi reményt, hogy a jövőben talán mégis inkább ezt az irányt folytatja. Sokak szerint azonban erre nincs túl sok esély. 

Sokat hallgattam ezt a dalt decemberben, mikor Leelah meghalt. Ez a szöveg tökéletesen elmondja a HappyHippie és az én üzenetemet a világnak: Szeretet és szabadság – írta az Instagramon Miley, aki a rajongók körében már jól ismert Backyard Sessions keretein belül készítette el a pártfogó videót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek