Starity

Katherine McNamara lesz Clary Fray

2015. május 07. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Végzet ereklyéi könyvsorozatból készülő Shadowhunters című sorozat végre női főszereplőjét is megtalálta Katherine McNamara személyében.

hirdetés
Katherine McNamara lesz Clary Fray

Mi is beszámoltunk arról, hogy Cassandra Clare regénysorozatából, a Végzet ereklyéiből sorozat készül, és arról is, hogy a férfi főszereplőt Dominic Sherwood fogja megszemélyesíteni. Szerdán végre a női főszereplő kilétéről is fellebbent a fátyol, az ABC Family ugyanis bejelentette, hogy Clary Frayt Katherine McNamara fogja játszani.

A fiatal színésznő jelenleg is az ABC Family egyik sorozatában, a The Fostersben szerepel, de látható volt néhány Disney-produkcióban is: a Jessie-ben és a Harcra fel!-ben, valamint a Csaj kontra Szörny című tévéfilmben is.

A most készülő misztikus sorozat Clary Fray-re fókuszál majd, aki a születésnapján jön rá, hogy valójában egy ember-angyal hibrid család szülöttje, akinek az lesz a feladata, hogy démonokra vadásszon.

A könyvszériából eredetileg mozifilmsorozatot terveztek, ám a Lily Collins és Jamie Campbell Bower főszereplésével készült első rész anyagi és kritikai szempontból is kudarcot vallott, így kérdéses, hogy leforgatják-e valaha a hátralévő részeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek