Starity

Anastaciát lekapták a színfalak mögött

2015. május 08. 09:09   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnőt egy szájra puszival jutalmazta felbátorodott rajongója az ausztrál közönségtalálkozó folyamán.

hirdetés
Anastaciát lekapták a színfalak mögött

Anastacia jelenleg legutóbbi stúdióalbumát népszerűsíti Ausztráliában, a Resurrection Turné keretein belül. A koncertek előtt rendszerint közönségtalálkozókat szerveznek a lelkes rajongóknak. Így történt ez a melbourne-i állomáson is, ahol a fényképezkedés közben egy puszival jutalmazta volna csodálóját az énekesnő. Ám a következő pillanatban a felbátorodott úriember nem várt módon Anastacia felé fordult, mely összenézésnek egy szájra puszi lett az eredménye. Erre minden bizonnyal még maga a művésznő sem számított, ugyanis arcára azonnal kiült a meglepettség a történtek után. Ennek ellenére jó szokásához híven jó kedéllyel és humorral fogta fel a dolgot.

Az énekesnő egyébként igen nagy népszerűségnek örvend Ausztráliában, ahová 15 év után először tért vissza. Koncertjein mindig rajongók ezrei várják kitörő lelkesedéssel és szeretettel, ahol ráadásul minden egyes alkalommal családias légkört teremt maga körül. Még a közönség soraiba is bemerészkedik, ott pedig hosszasan aláírásokat osztogat és fényképezkedik, mindenkihez szólva egy-két jó szót is.

Anastacia és rajongói a Resurrection Turné koncertjein

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek