Starity

Tom Hiddleston Elizabeth Olsennel randizik

2015. május 08. 09:09   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy közeli bennfentes árulta el, hogy a páros a közös forgatások alkalmával melegedett össze.

hirdetés
Tom Hiddleston Elizabeth Olsennel randizik

Még a tavalyi évben számoltunk be arról, hogy Tom Hiddleston életrajzi filmet forgat, ráadásul nem is akárki bőrébe fog belebújni: a híres countryénekes, Hank Williams megformálására kérték fel. Később az is kiderült, hogy Hank első feleségét nem más fogja játszani a készülő projektben, mint az új Bosszúállók-filmben is feltűnő Elizabeth Olsen.

Mivel a két sztár egy házaspárt fog alakítani a vásznon, elkerülhetetlen volt, hogy közelebbi kapcsolatot létesítsenek. Most pedig úgy látszik, hogy ennek meg is lett az eredménye: tegnap az Us Weekly számára egy bennfentes mesélt kettejük kapcsolatáról:

Még csak randiznakmesélte egyik barátjuk, majd azt is elmondta, hogy mivel most mind a ketten forgatnak, rengetegszer küldenek személyes üzeneteket egymásnak.

Sokak szerint ez pont jókor jött a 26 éves amerikai színésznőnek, hiszen januárban ért véget hároméves kapcsolata Boyd Holbrookkal. Ő [Elizabeth] új életet akar kezdeni. Jelenleg pedig nagyon jól szórakozik – fejezte be a fecsegést a bennfentes.

Tom és Elizabeth közös filmje, az I Saw The Light valamikor az idei év végén kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek