Starity

Klippremier: In This Moment – Sex Metal Barbie

2015. május 08. 18:06   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a Maria Brink vezette együttes legújabb kisfilmje, mely a Sex Metal Barbie című dalhoz készült.

hirdetés
Klippremier: In This Moment – Sex Metal Barbie

Már megszokhattuk, hogy az In This Moment látványos videoklipekkel örvendezteti meg rajongóit és ez most sincs másképp. Ugyanis megérkezett a hivatalos kisfilm a Sex Metal Barbie című szerzeményhez, mely a 2014. november 17-én megjelent ötödik In This Moment-nagylemezen, a Black Widow-n foglal helyet.

A dalszöveges videó után ezúttal egy kevésbé drasztikus, egészen csajosra sikerült filmmel leptek meg minket a srácok, melynek érdekessége, hogy Maria nemcsak főszerepet vállalt, de a rendezői székben is ő foglalt helyet. A videó egy nyújtott démoni hanggal kezdődik, majd végig különleges, torztükör-szerű effektusokat láthatunk. A frontasszony ezúttal teljesen rózsaszínben látható, és a Fekete Özvegy pulpitus mögött áll.

Nagyon izgatott vagyok a Sex Metal Barbie megjelenése miatt. Felszabadító érzés volt a rendezői székben ülni. Amikor zenét írsz, az mindig nagyon szenvedélyes, elképzelsz hozzá valamilyen vizuális arculatot, minden kötődik mindenhez. Ez a dal a gyűlölet főlé emelkedik. Mások gyűlöletét használtam fel, hogy megírjam a szöveget és kitaláljam a koncepciót. Nagyon szerettem volna mások felé közvetíteni ezt a videót, hogy az én szemszögemből lássák a torz nézeteket. Szerettem volna egy szarkasztikus és káprázatos vizuális világgal rendelkező dolgot alkotni. Végezetül szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik kötelességüknek érzik, hogy negatív jelzőkkel illessenek minket. Nélkületek nem tudtam volna ezt létrehozni – nyilatkozta Maria.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek