Starity

Colin Firth kávézgatva várja a fejleményeket

2015. május 08. 13:01   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész visszatérése a nagy sikerű Kingsman mozi folytatásába még mindig nem megerősített. Sokan szeretnék, de a rendezőnek egyelőre nincsen semmilyen épkézláb ötlete a megvalósításhoz.

hirdetés
Colin Firth kávézgatva várja a fejleményeket

Colin Firth nem ül a babérjain, jelenleg is gőzerővel dolgozik. Több filmje is különböző munkálatok fázisában tart, legaktuálisabb projektje azonban az eddig címtelen, Donald Crowhurst életét feldolgozó dráma, melynek munkálatai kedvéért nemrég Portlandben is tiszteletét tette.

A sármos színész nem kis meglepetést keltett a környéken, többen utána is fordultak. Sétája során betért egy kis vendéglőbe is a vízpart közelében, ahol hosszan elidőzött a kávék és a teák bőséges választéka előtt, majd végül rendelt magának egy forró feketét.

Bár még csak május van, kétségtelenül az idei év egyik legsikeresebb filmjeként emlegethetjük a Kingsman: A titkos szolgálat című mozit, mely sorra zsebeli be az elismerő kritikákat. Korábban beszámoltunk már arról, hogy a film rendezője, Matthew Vaughn a nagy érdeklődésre való tekintettel elgondolkozott egy második részen, ám a tényleges projektet az amerikai filmszínházas bevételekhez kötötte. A produkció sikeres, tehát elvileg nincs különösebb akadálya annak, hogy az izgalmas brit kémfilm folytatást kapjon. Van azonban továbbra is egy igen érdekes probléma. Méghozzá a Kingsman ügynök, Galahad sorsa.

A nézők nagyon megszerették Harry Hart figuráját, és Vaughn szerint elképzelni sem tudnák nélküle a Kingsman 2-t. Aki látta a filmet, tisztában van Colin Firth karaktere sorsának alakulásával, mely igencsak feladja a leckét a férfinak. Az USA Today számára ugyan Mathhew úgy nyilatkozott, hogy amennyiben kellő bevételt termel a film az Egyesült Államokban, meg fogják találni a módját Harry visszatérésének, ám eddig úgy tűnik, ez a vállalkozás igencsak kemény diónak bizonyul. Hogy miért? Mert Vaughn a hírek szerint alkotói válságba került a témával kapcsolatban. A Kingsman 2 nyitójelenetében egy szauna ajtajára zoomolunk, ami egyszer csak kinyílik és kilép rajta Colin. De ez csak egy álom volt a részünkről! – árulta el a rendező.

A folytatás kapcsán magát az érintettet is faggatták, mit szólna hozzá. Szerinte a cselekmény továbbvitele mindaddig tökéletesen rendben van, amíg az jó. Ha úgy érzik az emberek, hogy próbálkozol valamivel, valami többel, de az lejárt lemez, akkor ez halálos. De bevállalnám, ha tudnánk úgy dolgozni, hogy ez a széria friss marad és fejlődő ívet ír le – szögezte le Colin Firth a The Independent kérdésére.

A Kingsman bevétele a közelmúltban nemzetközi berkekben átlépte a 400 millió dolláros mérföldkövet, sőt, a 2015-ös év eddigi legtöbb bevételt hozó filmje lett Dél-Koreában, ahol már több mint 45 millió dollárt termelt ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek