Starity

Klippremier: Nightwish – Endless Forms Most Beautiful

2015. május 08. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon debütált a zenekar legújabb kislemeze, amely az albumhoz hasonlóan az Endless Forms Most Beautiful elenvezést kapta. A dalhoz klipet is forgatott a zenekar.

hirdetés
Klippremier: Nightwish – Endless Forms Most Beautiful

Ma hivatalosan is a boltok polcaira került a Nightwish legújabb kislemeze, az Endless Forms Most Beautiful. Azonos néven március végén jelent meg a zenekar immár nyolcadik stúdióalbuma, amely hivatalosan is az első lemez az új énekesnővel, a holland Floor Jansennel az élen.

Az együttes már megjelentetett két kislemezt, a megfilmesített Élan és a Shudder Before The Beautiful képében, amelyet a mai napon követett az Endless Forms Most Beautiful. A Nightwish egyébként Magyarországra is ellátogat az új lemezzel, ugyanis a megújult, immár ötnaposra tervezett tokaji Hegyalja Fesztivál nulladik napját fogják megnyitni július 15-én. A zenekar utoljára 2012-ben adott koncertet Magyarországon, akkor még Anette Olzon énekesnővel a fronton.

NIGHTWISH - Endless Forms Most Beautiful (OFFICIAL VIDEO)

VIDEO PREMIERE!!Nightwish release their 2nd single, the new album's title-track "Endless Forms Most Beautiful."It is available as a limited edition MCD, 10“ Vinyl and as a digital download."Endless Forms Most Beautiful" tracklist:1. Endless Forms Most Beautiful (album version)2. Sagan (instrumental) - previously unreleased3. Endless Forms Most Beautiful (alternative version)4. Endless Forms Most Beautiful (radio edit) - previously unreleasedOrder the single atNuclear Blast: http://smarturl.it/NIGHTWISH-EndlessNightwish Shop: http://goo.gl/iylJyMAmazon: http://geni.us/NightwishEndlessEPAMZiTunes: http://geni.us/NightwishEndlessEPiTGoogle: http://smarturl.it/NIGHTWISH-FormsEP-GPOrder the album atNuclear Blast: http://smarturl.it/NIGHTWISH-EndlessNightwish Shop: http://goo.gl/IbuQmzIn-Stores: http://bit.ly/nightwish-efmb-retailersCatch Nightwish ON TOUR now. Dates and tickets at http://bit.ly/nightwish-on-tour.

Posted by Nightwish on 2015. május 8.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek