Starity

A Fox törölte a The Mindy Projectet

2015. május 10. 11:11   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valószínűleg a Hulun lesz látható a vígjátéksorozat befejezése, mivel a Fox nem rendelte be az új évadot.

hirdetés
A Fox törölte a The Mindy Projectet
Fotó: Fox

A Fox három évad után törölte a The Mindy Project című sorozatát. A rajongók szerencséjére a Hulu meg szeretné menteni a szériát, így már folynak a tárgyalások a jogokkal kapcsolatban. Az online cég további két, tizenhárom epizódos évadot tervez – írta a BuzzFeed.

A csatorna az alacsony nézettségre hivatkozott, és arra, hogy a harmadik szezonra rengeteg negatív visszajelzés érkezett a kritikusoktól. Sokaknak nem tetszett, hogy ebben a szezonban a csípős humorú komédiából Mindy és Danny szerelmi sztorijává csapott át a történet. Biztos nagyon keveset mutathattak a nézettségi adatok, mivel a Fox eddig mindent megtett a szériáért. A második évad gyenge nézettsége ellenére folytatódott a cselekmény, sőt, az első és harmadik évadhoz pluszrészeket is forgattak.

Mindy Kaling sorozatának fináléja egyébként meglepő fordulattal zárult, mivel Mindy terhes lett Danny gyermekével. Hogy a Hulu milye tervekkel áll elő a további két szezonnal kapcsolatban, és hogy mi lesz kedvenc nőgyógyászunk sztorijának vége, arról még nincsen információnk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek