Starity

Iszak Eszti öltözködési stílusa szent és sérthetetlen

2015. május 10. 17:05   |   Szerző: Red Lemon Média

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rojtok, batikolt minták, trapéznadrág, hímzett blúzok, virágmotívumok – Iszak Eszti évek óta megszállottja a hippikorszak ikonikus ruhadarabjainak. Mindennapi öltözködésében számtalan irányzat meghatározó szerepet játszik, de a hippitrend máig az egyik kedvence. Ha divatról vagy zenéről van szó, még vőlegénye sem befolyásolhatja.

hirdetés
Iszak Eszti öltözködési stílusa szent és sérthetetlen
Fotó: KIOSK

Iszak Eszti köztudottan imádja a divatot, a 60-as, 70-es évek hippiláza pedig néhány éve különösen megbabonázta. Most a KIOSK Hippieness névre keresztelt szülinapi bulijába készülve pár új szettel frissítette gardróbját.

Imádom a hippidivatot, volt pár év, amíg minden nap ilyen ruhákat hordtam, még a legnagyobb hippiirodalom, Barry Miles kötete is a könyvespolcom egyik büszkesége. Szerintem ebben a stílusban nincsenek határok, hiszen pontosan a szabadságról és az elfogadásról szól. Napjainkban talán leginkább a fesztiválok elevenítik fel ezt az életérzést – kezdte Eszti. 

Nehezen behatárolható a stílusom, mivel szinte minden nap más-más irányzatot képviselek. A hippi elemek máig megmaradtak, de az évek során kiegészült más trendekkel is. Nagy kedvencem lett a bling bling, ami talán a gettó baby kifejezéssel azonosítható leginkább – tette hozzá a VIVA műsorvezetője, aki a Tükröm, tükröm című műsorában a szépségápolási és gasztro témák mellett rendszeresen stílustippeket is ad.

A csinos szőkeségnek konkrét véleménye van a divatról, de szerencsére Ákossal nincsenek összetűzéseik ezen a téren sem, ennek ellenére előfordult, hogy egy-egy darab nem nyerte el vőlegénye tetszését: Az öltözködési stílusom és a zenei ízlésem sérthetetlen. Szerencsére Ákos szereti és elfogadja, persze volt rá példa, hogy néhány darabbal nem volt kibékülve. Az aranyszínű baseballsapkámat egyszer még a kocsi ablakán is kidobta, annyira nem kedvelte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek