Starity

Véresre verték a Való Világ egykori játékosát

2015. május 10. 20:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Simont és barátnőjét úgy hajították ki egy koncertről, hogy közben brutálisan elverték őket, csak azért, mert mezítláb táncoltak – legalábbis ezt állítja az ex-villalakó.

hirdetés
Véresre verték a Való Világ egykori játékosát
Fotó: RtL SajtóKlub / Bársony Bence

A VV6 csodabogaraként megismert Simon tegnap egy Parno Graszt-koncerten bulizott a barátnőjével, de az estének csúnya vége lett. Az egykori villalakó a Facebook-oldalán számolt be a történtekről.

Tegnap Parno Graszt-koncertről kirángattak engem és a barátnőmet, mert három embert zavart, hogy mezítláb táncolunk. A biztonságiak »finoman« kitessékeltek, majdnem eltörték a karomat, majd az egyik fel is képelt. A barátnőmet bevitték az általunk kihívott rendőrök, a tulajdonosnő pedig vérmesen garázdaságra hivatkozva fenyegetett meg bennünket – emlékszik vissza Simon, akiről egy ugyanott szórakozó fotókat is készített.


Facebook / VV Simon hivatalos oldala

Azonkívül, hogy mezítláb táncoltunk cigányzenére színes ruhákban (meg is hívott egy vendég italra, mert nagyon tetszett neki, ahogy felöltöztünk) egy nagyon szűk helyen, és jól éreztük magunkat, aztán a semmiből hátulról kicsavarta a karom két 100 kilós vadállat, majd kiráncigáltak, kint pedig, mivel próbáltam kiszabadítani a karom, fel is képelt »atyai célzatú pofonnal«. A kiérkező rendőrök pedig végig sem hallgattak bennünket, és ez már nem az első alkalom volt, persze ilyenkor mondhatják, hogy mi provokáltuk a viselkedésünkkel őket, de szerintem ez azért már túlzás, hogy ilyen agresszív vadbarmok, akkor bántalmazhatnak kedvükre, amikor csak kedvük tartja, mert 3 unatkozó tinipicsának nem tetszett, hogy VV Simon és barátnője mellettük táncol. A rendőrségen a barátnőmet levetkőztették és egy k..va mellé tették be egy szűk cellába, drogok után kutatva mindenét átvizsgálták, de meglepetésükre semmit sem találtak. A csavar a történetben, hogy később a rendőrök segítőkészen hazahozták őt, és útközben felszedtek engem is a kórházból jövet, ahol felvetettem a látleletet.

A történet itt még nem ért véget, ugyanis Simon fontolgatja, hogy feljentést tesz a rendőrségen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek