Starity

Klippremier: Amaranthe – Digital World

2015. május 11. 22:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly októberben jelent meg a zenekar harmadik albuma, ma pedig megérkezett a második kisfilm is, a Digital World című dalhoz.

hirdetés
Klippremier: Amaranthe – Digital World

Tavaly októberben került az üzletek polcaira az Amaranthe új albuma, amely az első munka volt az új hörgőssel, Henrik Englunddal. A Massive Addictive elnevezésű lemezt a Drop Dead Cynical című kislemez előzte meg, mely névadó dalához klipet is forgatott az Elize Ryd vezette csapat. Ezután – ahogyan az már megszokott a zenekaroknál – ők is elkészítették első dalszöveges kisfilmjüket, a Trinity című dalhoz.

A zenekar alig pár hete már Magyarországot is megódította az új pop-metalos albummal, melyet a magyar nagyérdemű igencsak pozitívan fogadott. A hattagú formáció már hetek óta lázban tartotta rajongóit a hírrel, mely szerint hamarosan újabb kisfilmmel jelentkeznek, a dal címét viszont a megjelenés napjáig nem árulták el.

A mai napon pedig debütált a csapat második videoklipe is, amelyet a Digital World című slágerhez forgattak. További érdekesség a csapat részéről, hogy a jövő hónaptól már Olle Ekman fog helyet foglalni a mikrofon mögött, mint a zenekar ideiglenes „haláli hangja”. Henrik és kedvese ugyanis hamarosan szülői örömök elé néznek, így az újdonsült apuka néhány hónapra letenni kényszerül a mikrofont, és inkább családjának szentelni idejét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek