Starity

Megszívatták Shay Mitchellt

2015. május 12. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A YouTube-os berkekben jól ismert fouseyTUBE megríkatta a Pretty Little Liars sztárját.

hirdetés
Megszívatták Shay Mitchellt
Fotó: Frankie Batista/Seventeen

Öt hónappal ezelőtt Shay Mitchell is felregisztrált a nemrégiben 10. születésnapját ünneplő YouTube-ra. Profi stábbal elkezdte gyártani saját videóit, melyek között számos divattal, sminkeléssel foglalkozó anyag is megtalálható, valamint olykor vlogokkal is meglepi közel félmillió feliratkozóját.

Mindezek mellett az elmúlt két hónapban a híres YouTuberek felé is elkezdett nyitni, így első kollaborációján is túl van, méghozzá Catrifickel; vasárnap pedig egy fouseyTUBE-bal közös videót is feltöltött a legnagyobb videómegosztóra. Ennek a társulásnak viszont az volt az előzménye, hogy több hónapnyi szervezés után nemrégiben a Yousef Saleh Erakat néven született YouTuber megszívatta a Pretty Little Liars sztárját.

Shay imádja Fousey prankvideóit, így amikor 2014-ben találkoztak, elhatározták, hogy egyszer készítenek majd egy közös videót, ám sűrű időbeosztásuk miatt ez sajnos nem valósult meg. Nemrégiben azonban a 2011 óta tevékenykedő YouTubernek eszébe jutott tervük, ám ezúttal egy csavarral. Elhatározta ugyanis, hogy ahelyett, hogy összedolgozna a 28 éves színésznővel, megszívatja őt barátainak és csapatának segítségével.

Egész nap forgatott és ilyenkor mindig vár rá a fuvarja. Mindössze annyit tettünk, hogy lemondtuk a fuvarját és helyette én mentem érte. Soha életemben nem voltam még ilyen ideges. 1: Ha bármi is történt volna a kamerákkal vagy bármivel, a szívatás nem jött volna össze. 2: Shay Mitchell ült a kocsimban. 3: Eltévedtem. A 10 perces útból 20 perces lett és már a cipőjét is visszavette, mert ki akart szállni a kocsiból. Soha életemben nem éreztem akkora megkönnyebbülést, mint amikor megérkeztem a helyszínre és tudtam, hogy összejött a dolog – írta a videó alá Fousey.

fouseyTUBE

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek